Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maartconcert

22 maart-20:00 - 23 maart-20:00

Lenteconcert_2019Het wordt GENIETEN GEBLAZEN in het cc. De Ploter samen met Musikalo!
Niet minder dan sopraan-soliste Anneke Luyten is te gast en dat zal iedereen geweten hebben! Anneke zag het levenslicht in 1983. Haar muzikale verhaal start aan het Lemmensinstituut te Leuven. Nadien studeerde ze nog verder aan de Operastudio Vlaanderen te Gent, aan de Chapelle Musicale Reine Elisabeth te Waterloo bij José Van Dam en aan de operastudio van de Opera National du Rhin te Strasbourg. Ze was te zien in tal van gerenommeerde concerten en operaproducties in binnen- en buitenland.
Momenteel is ze een veel gevraagde sopraan in de vertolking van onder meer het werk “I Shall Love but thee” van de Belgische componist Jan Van der Roost. Van deze muziek zullen wij, samen met Musikalo, ook kunnen genieten! Anneke beschikt over een uitgebreid repertoire waarin verschillende muziekgenres aan bod komen, en dat laat ze ons horen op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart! Het worden kippenvel momenten voor iedereen, zowel voor muzikanten als publiek!

Het programma wordt verder aangevuld met muziek die iedereen kent en waar je ook alleen maar “fan” kan van zijn, namelijk de prachtige muziek van “Porgy & Bess” en “The Phantom of the Opera”. In “Foundry” worden onze slagwerkers in het licht gezet en in “Einstein” worden we meegenomen in de leefwereld van de professor met al zijn uitvindingen…

Een programma met heel veel variatie, zeer toegankelijk voor iedereen, met muziek die iedereen kent en die iedereen zeker zal bekoren, met een soliste van wereldformaat, en met een enorm enthousiast orkest en dirigent!

Zorg dat u zeker van de partij bent!

Kaarten (in voorverkoop aan € 10) zijn te bekomen bij de muzikanten (gratis onder 12 jaar, maar wel laten weten voor plaatsen).
Kaarten & reservaties ook bij Ghislain De Valck – 0496/478.948. – via mail  info@musikalo.be. Reserveren is gratis, maar wel nodig!

 

 

Gegevens

Begin:
22 maart-20:00
Einde:
23 maart-20:00

Organisator

Musikalo
Telefoon:
0470 78 96 52
E-mail:
info@musikalo.be
Website:
http://www.musikalo.be

Locatie

CC De Ploter
Kerkstraat, 4
Ternat, 1742 Belgium
+ Google Maps
Website:
http://www.ccdeploter.be