Alexander De Munter – Jeugdirigent

Jeugd Alexander De Munter – jeugddirigent

 

Hierbij stelt onze nieuwe jeugdirigent zich voor.

Mijn naam is Alexander De Munter en ik ben geboren te Gent op 30 november 1995. Professioneel werk ik voor een verzekeringsbedrijf.
Op 12-jarige leeftijd startte mijn passie voor muziek wat uiteindelijk een uit de hand gelopen hobby is geworden.

Als slagwerker volgde ik vijf jaar slagtechniek. Sinds mijn zeventiende ben ik overgestapt naar de blaasmuziek, meer bepaald trompet. Twee jaar geleden ben ik met de dirigeeropleiding bij Dimitri Bracke en Bart Picqueur gestart. Als muzikant speel ik in meerdere orkesten zijnde het thuisorkest Nazareth, GUHO, Bottelaere. Tot voor kort speelde ik eveneens in Stadsfanfare Izegem.

____________________________________________________________________________________________________________________