Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

MUSIKALO NEEMT JE MEE

5 november-19:00

 

 

Zaterdag 5 november 2022 trekt Musikalo opnieuw alle registers open! We kijken er enorm naar uit, want door de Coronapandemie heeft de werking regelmatig stilgelegen. Vooral onze initiatie- en instrumentleerlingen hebben hun vaste optredens een tijdje moeten missen!

Alle geledingen van onze vereniging; de allerjongsten in de initiatieklassen & notenleerklassen, het samenspelorkest & jeugdorkest, en uiteraard ook het groot orkest zullen schitteren in één gezamenlijke voorstelling. We maken een muzikale reis rond de wereld, inderdaad, “Musikalo neemt je mee”!

We starten om 19:00 u (let op, een uurtje vroeger dan normaal dus om de nachtrust van onze jongste leerlingen toch niet te hard te moeten verstoren!)!

Kaarten kunnen worden gereserveerd aan € 10 (onder 12 j  gratis) aan de balie van de Ploter of via www.ccdeploter.be Uiteraard zal iemand van de muzikanten of het bestuur u ook aan een ticket kunnen helpen.

Musikalo heeft er enorm veel zin in, hopelijk ons publiek ook!!

Leuke extra aanrader: Het Plotercafé biedt voor de gelegenheid een menu aan van 25 € per persoon (excl. drank), zijnde een amuse vooraf, Spaanse paella als hoofdmenu, en mangomousse met passievrucht als Grieks dessert. Je kan komen smullen vanaf 15u45 tot 17u45, zodat je op tijd klaar bent voor het concert.

Je dient wel te reserveren en dit ten laatste tot 13u45 die dag, en op wwc.resengo.com/plotercafe-ternat.

 

 

 

Gegevens

Datum:
5 november
Tijd:
19:00

Locatie

CC De Ploter
Kerkstraat, 4
Ternat, 1742 Belgium
+ Google Maps
Website:
http://www.ccdeploter.be