Initiatie

Opleiding Indra Dresselaers

Initiatie-Indra

“Een bezige bij van 21 jaar met passie voor muziek en open voor zotte ideetjes, is een poging om te beschrijven hoe ik in het leven sta. Naast mijn enthousiasme voor muziek en theater ben ik psychologie studente en begin ik aan mijn 1ste master op de VUB.
Vermits ik ontzettend graag met kinderen bezig ben, heb ik dan ook de afstudeerrichting levensloopspsychologie (klinische richting) gekozen.

Bedoeling is om na mijn 5 jaar nog een jaar leerkracht bij te nemen.
Het is dan ook met plezier dat ik Nicky en Leen opvolg als juf van het initiatieklasje van onze Mini-Musikalo’tjes.
En als ik op de eerste les mag afgaan, waarin de kindjes me de correcte naam geleerd hebben van een “sexyofoon”(rara…) denk ik dat niet enkel de kindjes dit jaar iets zullen bijleren… Wat kijk ik daar al naar uit!

Zelf ben ik afgestudeerd aan de academie Sint-Agatha-Berchem, Zellik en Groot-Bijgaarden voor notenleer en Algemene muzikale cultuur met de optie jazz in mijn laatste jaar AMC.
Voor zang ben ik bezig aan mijn 7de jaar lichte muziek, jazz en musical in combinatie met het koor (o.l.v. Tom Van den Broeck), waarmee we al mochten optreden met o.a. Bart Peeters, Ann Van den Broecke,… Na 3 jaar Musical gevolgd te hebben bij Pieter Klinck, is de passie voor musical en theater blijven hangen en heb ik me vervolgens aangesloten bij enkele toneelverenigingen.
Zo zit ik sinds twee jaar vast bij Toneel Tijl, die ongetwijfeld gekend zijn binnen Musikalo, STUK in ons achterhoofd houdende…  En doe ik af en toe mee met Toneel Tros in Overijse. En zo geraken mijn dagen/avonden wel gevuld in de week…

Sommige onder jullie, of de meeste, weten dat ik iemand ben die niet alleen nooit stilzit, maar meestal ook niet zwijgt, tenzij je me voor een harmonie zet en ik ernaar mag luisteren. Ik ben er altijd al gefascineerd door geweest, waarschijnlijk omdat ik er al van kleins af aan elk jaar naar ga kijken met mijn ouders. Enfin, ondanks het feit dat ik met mijn gitaar niet in de harmonie pas, vind ik het geweldig via deze weg toch deel uit te maken van Musikalo. Dikke merci!

Xx Indra