Stuk 2015 – deel 2

Terugblik Repeteren… repeteren… repeteren

 

STUK was een geweldige ervaring! 200 mensen die zich met ontzettend veel passie samen hebben ingezet om iets fantastisch te creëren.

De voorbereidende maanden waren vrij zwaar, maar ik had zin in ELKE repetitie! Dat door de geweldige mensen die ik rondom mij had. Elke repetitie werd ik met een grote glimlach ontvangen. Er werd hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Stuk2015-1 Ik voelde mij steeds welkom. Wanneer het even wat minder ging, fleurden het enthousiasme en de energie van alle anderen mij weer op.

Tijdens de generale week en de voorstellingen werd de groep nog hechter. Ik heb mij nog nooit zo thuis gevoeld in een groep op zo’n korte tijd, tot nu. Ik vind het super dat ik de kans gekregen heb om deel te mogen uitmaken van deze topgroep.
Stuk2015-2Het afscheid viel daardoor voor mij erg zwaar. Er kwamen heel wat traantjes aan te pas. Toen ik maandag tijdens de les die ontroerende mail van Pieter ontving, kwam alles opnieuw naar boven. Traantjes van geluk, maar toen vooral van verdriet. Ik moest halverwege de mail mijn gsm even opzij leggen omdat ik zo ontroerd was. Mijn docent heeft mij wel even vreemd bekeken.

Een klasgenote van mij die naar STUK was komen kijken en die mijn huilbui had opgemerkt, gaf mij na de les een schouderklopje en zei: “Het was echt héél mooi.”

Even kort samengevat: het was een fantastisch theaterSTUK, met een topploeg, waar ik met plezier al mijn tijd heb ingestoken.
HET WAS SUPER! BEDANKT!!!

Sien Weeckers

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Stuk2015-3

Stuk2015-4

Stuk2015-10

Stuk2015-5

Stuk2015-6

Stuk2015-7

Stuk2015-8

Koor stuk

___________________________________________________________________________________________________________________________________