Werm Loemek – december 2018/februari 2019

December 2018 / Februari 2019

 

De feestdagen zijn achter de rug, maar we nemen je graag nog even mee naar de warmste tijd van het jaar met een terugblik op onze activiteiten van december.
Op 15 december trokken we met veel enthousiasme van het lokaal naar de kerk om Werm Loemek muzikaal te verwarmen.
In hun mooiste kerstoutfit lieten zowel de jongste stemmetjes van de Initiatie als de meer ervaren zangers van de Samenzang-klas enkele (kerst)liedjes horen. En ook de blazers en slagwerkers van zowel de Samenspelklas als het Jeugdorkest waren van de partij in hun mooiste kerstkostuum. Of reiken we dit jaar een prijs uit voor de ‘foutste’ outfit?
Een week later, op 22 december, werden de initiatie- en notenleerlessen in een aangepaste ontbijtversie gegoten en ook het muzikale deel van de jeugdrepetitie werd iets vroeger afgesloten, zodat iedereen in feeststemming de vakantie kon inzetten.
Helaas was die vakantie snel ten einde en werd er hard gewerkt in de klassen initiatie en notenleer om (alweer) het publiek te trakteren op enkele hartverwarmende nummers. 
Op 2 februari  was op het podium t.h.v. De Ploter een spetterende, getalenteerde groep met superenthousiaste begeleiders te zien en te horen. Toegegeven, voor de KetnetBand stond de tent voller, maar onze eigen kids moesten wat enthousiasme betreft absoluut niet onderdoen voor hun voorgangers.
Uiteraard vergeten we hierbij niet dat onze fans ervoor gezorgd hebben dat ook dit podiummoment voor onze kinderen een aangename ervaring is geworden.
 


We willen jullie dan ook graag van harte bedanken dat jullie dit alles mogelijk maken voor onze jonge muzikanten!

____________________________________________________________________________________________________________________

Voor meer fotomateriaal (en enkele filmpjes) kunnen jullie terecht op de facebookpagina’s van Mini Musikalo, Jeugdig Musikalo en Musikalo.

____________________________________________________________________________________________________________________